ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΛΕΙΘΡΟΠΟΙΩΝ

 


ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Νέες ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες.

Όλες οι κλειδαριές ασφαλείας σε αυτήν την κατηγορία χρησιμοποιούνται για τοποθέτηση κυρίως σε κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών, εταιρειών αλλά και γραφείων.  Οι ηλεκτρονικές / ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές διαθέτουν αυτόματο κλείδωμα και λειτουργούν με control αλλά και με μηχανικό κλειδί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.  Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια πρώτον διότι κλειδώνουν αυτόματα και δεύτερον γιατί διαθέτουν νέα τεχνολογία που κάνει την τεχνική διάρρηξη τους ανέφικτη.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι λειτουργίας των ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών κλειδαριών, όπως λειτουργία με αποτύπωμα, με κάρτα και με ψηφιακό κωδικό. Παρακάτω θα βρείτε τις προτάσεις μας για ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές κλειδαριές, βρείτε ποια κλειδαριά σας ταιριάζει και είμαστε στην διάθεσή σας, για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση.

 

Rate this item
(1 Vote)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MUL-T-LOCK

Η ηλεκτρική κλειδαριά ασφαλείας της MUL-T-LOCK τοποθετείται και αυτή κυρίως σε κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών, εταιρειών και γραφείων, αντικαθιστώντας έτσι τις παλαιού τύπου κλειδαριές ασφαλείας με κλειδί χρηματοκιβωτίου.  Τοποθετείται με κύλινδρο ασφαλείας και ατσάλινο προστατευτικό-defender, της επιλογής σας και έτσι σας προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια.  Διαθέτει λειτουργία με γρανάζι και καταπέλτη στο εσωτερικό της κλειδαριάς για να μπλοκάρει την κλειδαριά σε περίπτωση προσπάθειας διάρρηξης.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 

Rate this item
(0 votes)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SECUREMME

Νέα ηλεκτρονική κλειδαριά ασφαλείας από την SECUREMME για θωρακισμένες πόρτες.  Λειτουργία με κοντρόλ, τοποθετείται με κύλινδρο ασφαλείας.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Rate this item
(4 votes)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MOTTURA

Η ηλεκτρική κλειδαριά ασφαλείας της MOTTURA, έχει ενσωματωμένο κυπρί για τοποθέτηση σε κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών, εταιρειών, γραφείων κ.α.  Είναι νέου τύπου κλειδαριά ασφαλείας και τοποθετείται με κύλινδρο ασφαλείας και ατσάλινο προστατευτικό - defender.  Διαθέτει καταπέλτη στο εσωτερικό της κλειδαριάς, ο οποίος σε προσπάθεια αφαίρεσης του κυλίνδρου, "πέφτει" και μπλοκάρει την κλειδαριά αποτρέποντας έτσι την παραβίαση της με τεχνικό τρόπο.  Μπορεί να αντικαταστήσει σχεδόν όλες τις παλαιού τύπου κλειδαριές ασφαλείας με κλειδί χρηματοκιβωτίου.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

« StartPrev12NextEnd »
Page 1 of 2