ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΛΕΙΘΡΟΠΟΙΩΝ

 


ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ

Οι κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου είναι οι νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας που κυκλοφορούν στην αγορά και προσαρμόζονται στις θωρακισμένες πόρτες αντικαθιστώντας όλες τις παλαιού τύπου κλειδαριές ασφαλείας με κλειδί χρηματοκιβωτίου.  Οι νέες αυτές κλειδαριές ασφαλείας με κύλινδρο έχουν ως επί το πλείστον λειτουργία με γρανάζι που βοηθάει στο να μην μπλοκάρει η κλειδαριά από την χρήση και δεύτερον και πιο σημαντικό δυσκολεύουν την "δουλειά" του επίδοξου διαρρήκτη.
Διαθέτουν καταπέλτη, ο οποίος σε προσπάθεια αφαίρεσης του defender ή του κυλίνδρου "πέφτει" και μπλοκάρει την κλειδαριά προσφέροντάς σας ακόμη μεγαλύτερη προστασία.
Το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα κυλίνδρων ασφαλείας και defender που υπάρχουν στην αγορά και έτσι να διαμορφώσετε ανάλογα και το κόστος αλλαγής της κλειδαριάς σύμφωνα με τις δικές σας δυνατότητες.
Οι κλειδαριές ασφαλείας με κύλινδρο ασφαλείας τοποθετούνται και με ατσάλινο προστατευτικό "defender", το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο από τρύπημα ή σπάσιμο.
Στη συνέχεια θα δείτε αναλυτικά όλες τις κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου, καθώς επίσης τις προτάσεις και τις προσφορές μας για μια συνολική τοποθέτηση.

Rate this item
(16 votes)

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ OMEGA PLUS-ESETY

Η κλειδαριά OMEGA PLUS σας εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία καθώς διαθέτει μια σειρά από γρανάζια που κινούν τα έμβολα της πόρτας με ακρίβεια.  Η δομή και η διαμόρφωση της κλειδαριάς είναι τέτοια ώστε να την καθιστούν απαραβίαστη καθώς έχει μεγάλο αριθμό συνδυασμών.  Η κλειδαριά ασφαλείας OMEGA PLUS-ESETY, έχει κατασκευαστεί με τις παρακάτω προδιαγραφές:

 • Αθόρυβη λειτουργία
 • Μηχανισμό υψηλής ασφάλειας
 • Πιστοποιημένη κλειδαριά
 • Πτυσσόμενο κλειδί
 • Ανεξάρτητα κλεισίματα
 • Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών
 • Εύκολη αλλαγή συνδυασμών από τον ιδιοκτήτη (επιτρέπεται η αλλαγή συνδυασμών μέχρι τρεις φορές)
 • Ένας τύπος κλειδαριάς για δεξιές ή αριστερές πόρτες
 • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση

Το σχέδιο της κλειδαριάς ESETY OMEGA PLUS, δημιουργήθηκε από την πολυετή εμπειρία στην παραγωγή κλειδαριών ασφαλείας υψηλής ποιότητας για θωρακισμένες πόρτες.  Ο σχεδιασμός της κλειδαριάς Omega εμπνεύστηκε από τη θέληση να γίνει ένας συνδυασμός με τις καλύτερες τεχνολογίες που υπάρχουν στις σημερινές κλειδαριές με μια πρωτοποριακή ερμηνεία της ασφάλειας. Η κίνηση με μοχλούς δίνει πλέον τη θέση της σε μια πιο αθόρυβη και αποτελεσματική κίνηση με γρανάζια, το κλειδί που ενεργοποιεί το κλείσιμο αποκτά ένα βασικό ρόλο και καθορίζει την ασφάλεια της κλειδαριάς.  Στο εσωτερικό της Omega Esety Plus υπάρχει ένας προστατευόμενος πυρήνας, ο πυρήνας αυτός περιέχει ένα στροφέα, ο οποίος ενεργοποιείται με το κλειδί δίνοντας κίνηση σε μια σειρά από γρανάζια τα οποία συνδέονται με το δρομέα των συρτών και τις πλάκες κίνησης. Τα δυο αυτά συστήματα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.  Ο αριθμός των συνδυασμών της κλειδαριάς Omega είναι μεγαλύτερος των 10 εκατομμυρίων.  Για τη δομή του και τη διαμόρφωση του ο δρομέας προβάλλει μια εξαιρετική αντίσταση σε πιθανές απόπειρες παραβίασης.

ΤΙΜΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ: 220,00 ευρώ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 

 

 

Rate this item
(4 votes)

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MUL-T-LOCK ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ AGB SCUDO DCK

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ MUL-T-LOCK

Η κλειδαριά ασφαλείας MUL-T-LOCK με κύλινδρο διαθέτει:

 • Μηχανισμό υψηλής ακριβείας με γρανάζια
 • Αθόρυβη λειτουργία
 • Καταπέλτη στο εσωτερικό της κλειδαριάς, ο οποίος ενεργοποιείται και μόνο στην προσπάθεια αφαίρεσης του defender, μπλοκάροντας την κλειδαριά
 • Μπορεί να αντικαταστήσει σχεδόν όλες τις παλαιού τύπου κλειδαριές ασφαλείας όπως MOTTURA-SECUREMME-ATRA-CISA-TESIO-POTENT-OMEGA

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ AGB SCUDO DCK

Ο κύλινδρος ασφαλείας AGB SCUDO DCK, είναι ειδικά κατασκευασμένος και σας παρέχει προστασία κατά του σπασίματος και των σύγχρονων μεθόδων διάρρηξης, picking - bumbing - drilling - pulling.  Παραδίδεται με πέντε (5) κλειδιά, τα οποία διαθέτουν κωδικό PIN και δεν αντιγράφονται στην Ελλάδα παρά μόνο στο εργοστάσιο κατασκευής στο εξωτερικό.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Rate this item
(1 Vote)

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CISA ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CISA AP3S

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CISA

Νέου τύπου κλειδαριά ασφαλείας με καταπέλτη.  Διατίθεται και σε ηλεκτρική κλειδαριά ασφαλείας με διπλή γλώσσα για χρήση σε κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών & γραφείων.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CISA AP3S

Ο κύλινδρος ασφαλείας CISA AP3S, παρέχει υψηλή ασφάλεια σε κατοικίες καθώς επίσης και στις κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών, εμπορικών κέντρων και επιχειρήσεων.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 

« StartPrev123NextEnd »
Page 1 of 3